Tervetuloa Alustan yleiskokoukseen Helsinkiin 17.-18.9.2016

alustayleiskokous

Alusta on kesäkuussa 2015 perustettu maanlaajuinen anarkistiliitto. Alustan yleiskokous on avoin kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tulemaan mukaan toimintaan.

Maanlaajuinen järjestö mahdollistaa laajat kampanjat, joissa anarkistit saavat synergia­etua sen sijaan, että eri paikkakunnilla kehiteltäisiin pieniä projekteja, joiden vaikutukset jäisivät paikallisiksi.

Alustan ei ole tarkoitus edustaa kaikkia anarkisteja, eikä voi olettaa, että kaikki Suomen anarkistit haluaisivat liittyä anarkistiseen järjestöön. Kaipuuta maanlaajuiselle liitolle on kuitenkin ollut.

Paikkakunnilla, joilla ei ole valmiiksi anarkistista toimintaa, voi olla vaikeaa käynnistää toimintaa tyhjästä. Alusta tukee uusia ryhmiä ja projekteja tarjoamalla tietoa, kontakteja ja resursseja.

Alusta tarjoaa uudenlaisen areenan kehittää anarkistista analyysiä suhteessa vallitsevaan poliittiseen tilanteeseen. Alusta kehittää myös pitkäjänteistä strategista toimintaa ja haastaa anarkistit perustelemaan paikkansa tämän hetken poliittisena toimijana.

Aloitamme lauantaina klo 12 brunssilla, kokous alkaa klo 13. Kokouspaikkana toimii Kupoli Helsingissä (Mannerheimintie 5 B 7, krs.)

ASIALISTA

Lauantai 17.8.

12:00 Brunssi
13:00 Esittelyt, ryhmien kuulumiset
14:00 Tauko
14:10 Strategiakeskustelu, menneiden kampanjoiden evaluaatio
15:00 Tauko
16:10 Periaateohjelman muutosehdotusten käsittely (ehdotukset julkaistaan myöhemmin)
17:10 Päivällinen
18:10 Tulevan toiminnan ideointia
20:00 Iltaohjelmaa! Ilmoitetaan myöhemmin.

Sunnuntai 18.8.

12:00 Tulevan toiminnan ideointia
14:00 Alustan julkaisut, sivusto ja some
15:00 Alustan tulo- ja menoarvio
16:00 Kupolin herkku-kansankeittiö ja Ville Lähde puhumassa Häiriöitä-luennolla kirjastaan Paljon liikkuvia osia

Molempina kokouspäivinä on tarjolla ruokaa erillistä omakustannehintaa vastaan.

Jos tarvitset tapaamisen aikana majoitusta Helsingistä, mainitse siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Ensimmäiset muutama kymmenen ulkopaikkakuntalaista osanottajaa saavat yöpaikan lauantain ja sunnuntain väliseksi yöksi kotimajoituksessa. Edellytämme myös yöpaikan varaamiseen Alustan jäsenyyttä ennen yleiskokousta tai järjestäjien (ts. A-ryhmän) tuntemien tovereiden suosituksia.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja, kirjoita osoitteeseen a-ryhma@riseup.net ja vastaamme mahdollisimman pian. Mikäli haluat osallistua ja tarvitset erityisruokavaliota, matkakorvauksen tai yöpaikan, lähetä alla oleva ilmoittautumiskaavake samaan osoitteeseen. Mahdollista lastenhoitoa kokouksen ajaksi tarvitsevat, ottakaa yhteyttä mahdollisimman pian.

Ilmoittautumiset osoitteeseen: a-ryhma@riseup.net
Tervetuloa!

Ilmoittautumiskaavake:
Nimi/kutsumanimi:
Paikkakunta:
Sähköpostiosoite:
Erityisruokavalio ja muita toiveita (ruoka on vegaanista):
Miksi aikaa olet tulossa tapaamiseen:
Arvio matkakuluista:
Tarvitsetko majoitusta:
Tuleeko mukanasi lapsia ja onko tarvetta lastenhoidolle:
Suosituksia (mikäli tarvitset matkakorvauksen tai kotimajoitusta la-su väliseksi yöksi):

Yleiskokous on liiton ylin päättävä elin. Alustan yleiskokous on avoin kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tulemaan mukaan toimintaan. Alustan ryhmien alueiden (Tampere, Turku, pääkaupunkiseutu) ulkopuolella asuvat voivat liittyä jäseniksi yleiskokouksessa ja saada näin päätäntäoikeuden. Alustan ryhmien toiminta-alueilla kiinnostuneet henkilöt voivat myös tulla, mutta päätäntäoikeuden saadakseen on liityttävä alueensa paikallisryhmään ennen yleiskokousta.

Matkakulujen tasaamiseksi tapaamisen osallistumismaksu on 5 e/henkilö. Kerätty summa jaetaan Alustaan liittyneiden osanottajien kesken suhteessa matkakuluihin. Järjestäjät voivat tehdä arvion siitä kuinka suuri osa matkakuluista saadaan korvattua, mutta tämä on vain arvio. Korvauksen kattosumma on 200 e/henki. Matkakorvauksen saaminen edellyttää Alustan jäsenyyttä ennen yleiskokousta tai järjestäjien (eli A-ryhmän) tuntemien toverien suosituksia.

fb-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/1782718722012407/
WWW:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *